به گزارش دیدارمدیا؛ برخی رسانه ها و فعالان سیاسی معتقدند نباید پرونده فساد اکبر طبری را محصور در دوران آیت الله آملی لاریجانی دانست بلکه این ریشه های این فساد را باید در زمان ریاست آیت الله هاشمی شاهرودی بر قوه قضاییه و همکاریهای نزدیک اطرافیان احمدی نژاد با قوه قضاییه جستجو کرد. گفتنی است محمد مهاجری، روزنامهنگار اصولگرا هم خبر داده بود که یکی از مدیران احمدینژاد با شروع دادگاه طبری قصد خروج از کشور را داشته که به علت کرونا ناکام مانده است. او دیروز هم خبر از وامهای کلانی داده که در زمان هاشمیشاهرودی از سوی طبری به تیم احمدینژاد داده شد.
روزنامه شرق در گزارشی تحلیلی در همین باره می نویسد: «درحالیکه یک چهره سابقا نزدیک به احمدینژاد خبر از دوستی و رفاقت خودش و طبری داده است، محمد مهاجری، روزنامهنگار اصولگرا هم خبر داده بود که یکی از مدیران احمدینژاد با شروع دادگاه طبری قصد خروج از کشور را داشته که به علت کرونا ناکام مانده است.
او دیروز هم خبر از وامهای کلانی داده که در زمان هاشمیشاهرودی از سوی طبری به تیم احمدینژاد داده شد. او گفته است: نکته مهمی که این روزها فراموش شده این است که تخلفات طبری را در دوره آملیلاریجانی منحصر کردهاند، درحالیکه اصل داستان به دوره آقای مرحوم هاشمیشاهرودی برمیگردد؛ زمانی که اطرافیان احمدینژاد همدورهای آقای هاشمیشاهرودی بودند و وامهای متعدد توسط اکبر طبری به اطرافیان احمدینژاد داده میشد.
علاوهبر دوره آملیلاریجانی باید به طور خاصتر آن دوره را بررسی کرد و به خدماتی که اکبر طبری به احمدینژاد داده، مفصلتر بپردازند.
عباس امیریفر اخیرا گفته بود: «من با آقای منصوری دوست بودم و در بسیاری از جلسات فقه با هم شرکت میکردیم.
چندی قبل متنی منتسب به بازجوییهای اکبر طبری در فضای مجازی منتشر شد که نام دو نفر از نزدیکان سابق احمدینژاد؛ یعنی مهرداد بذرپاش و محمدرضا میرتاجالدینی در آن آمده بود.
مرتضوی از قوه قضائیه به دستگاه احمدینژاد آمد. محمدرضا رحیمی، معاوناول احمدینژاد هم در انتهای دهه 70 و ابتدای دهه 80 طبق برخی اقوال رابطه بسیار نزدیکی با هاشمیشاهرودی داشته است.
غلامحسین الهام که هنوز یکی از طرفداران بیسروصدای احمدینژاد است، سه سال در زمان ریاست هاشمیشاهرودی بر قوه قضائیه سخنگوی این قوه بود و بعد بلافاصله سخنگوی دولت احمدینژاد شد.
او البته وزیر دادگستری، معاون توسعه مدیریت و برنامهریزی و نیز رئیس دفتر احمدینژاد هم بود و بالاخره محمدشریف ملکزاده، مشاور سابق هاشمیشاهرودی در امور اجرائی و عضو هیئت امنا و معاون امور علمی دانشگاه عدالت که در دو سال پایانی دولت محمود احمدینژاد رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری بود.
محمدشریف ملکزاده، مشاور سابق هاشمیشاهرودی در امور اجرائی و عضو هیئت امنا و معاون امور علمی دانشگاه عدالت که در دو سال پایانی دولت محمود احمدینژاد رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری بود.»
گفتنی است که برخی از فعالان سیاسی و رسانه های اصلاح طلب بر لزوم بررسی پرونده فساد طبری از زمان ریاست آیت الله هاشمی شاهرودی بر قوه قضاییه تاکید دارند. در این میان برخی از رسانه ها با طرح این گزاره که تعدادی از مدیران احمدی نژاد با سابقه فعالیت در قوه قضاییه به دولت آمدند، شائبه همکاری برخی از اعضای دولت با فساد صورت گرفته در دستگاه قضا را مطرح می کنند. در این ادعا تلاش می شود دایره و حیطه فساد بسیار بزرگتر از آنچه تاکنون مطرح شده است نشان داده شود.