حمله به حزب الله به بهانه بازداشت یک فعال توییتری

بازداشت یک فعال توییتری لبنانی فضای مناسبی را برای هجمه به حزب الله لبنان از سوی رسانه های ضدمقاومت فراهم ساخته است.
کد خبر: ۵۷۸۸
تاریخ انتشار: ۰۲ تير ۱۳۹۹ - ۱۱:۴۶

به گزارش دیدارمدیا؛ کیندا خطیب یک فعال فضای مجازی در لبنان است که عموما مواضعی را بر علیه حزب الله اتخاذ میکند و ابن مخالفت تا جایی پیش رفته است که گاهی به بازنشر توییتهای سخنگوی ارتش اسراییل هم میرسد. مجموعه اقدامات او باعث شده است تا اداره امنیت عمومی لبنان او را بازداشت و سپس تحت نظر قرار دهد که این موضوع گمانه هایی را در لبنان درباره نقش افرینی جریان 8 مارس در بازدشت او بوجود آورده است.

 

العربیه در گزارشی خبری باعنوان "شهروندی عصبانی از حزب الله به جرم جاسوسی دستگیر شد"، نوشت: «نیروهای امنیتی لبنان کیندا خطب فعال توییتری را به همراه برادرش بندر بازداشت کرده اند. خواهر انها در مصاحبه ای اعلام کرده است که توییتر خواهرش هک شده است و مصاحبه مربوط به برادرش نیز تحت فشار انجام شده است و برادر او پس از ازادی بر بی گناهی خواهرش تاکید کرده است.

 

خواهر او ادامه میدهد که کیندا متهم به سفر به اسراییل است در حالیکه او صرفا به اردن سفر کرده است و دانشجوی زبان انگلیسی دانشگاه بیروت است و از نزدیکان جریان 14 مارس حریری محسوب میگردد. برادر او نیز نظامی ارتش لبنان بوده و در درگیریهای اردوگاه نهرالبارد با القاعده زخمی شده است.»

 

بی بی سی نیز در گزارش خبری مشابهی تحت عنوان "جدال در لبنان بر سر بازداشت کیندا خطیب فعال فضای مجازی"، نوشت: «فعالان سیاسی از شروع بازداشت های خودسرانه و برقراری یک رژیم پلیسی در لبنان بعد از بازداشت کیندا خطیب به اتهام جاسوسی و بازدید از اسراییل خبر داده اند. فعالان سیاسی مخالف حزب الله در لبنان با عناوینی چون " بازداشت شد چون کلماتش از موشکهای شما قوی تر بود" به بازداشت او اعتراض کرده اند و حزب الله را پشت این قضیه میدانند.»

 

همزمان با فشارهای اقتصادی بر لبنان و حزب الله و اجرای قانون قیصر، در فضای رسانه ای نیز هجمه های سازمان یافته ای علیه حزب الله انجام میشود که مقداری از ان نیز توسط کاربران سعودی توییتر به عنوان بزرگترین لشکر سایبری عربی هدایت میشود. در این میان نقش رقبای منطقه ای حزب الله مانند اسراییل نیز در دامن زدن به این بحران مهم است و هیچ بعید نیست که اسراییل هدایت شبکه هایی را برای ضربه زدن به وجهه حزب الله خصوصا در میان اهل سنت لبنان با توجه به سبقه اختلافات طایفه ای بر عهده گرفته باشد. اما در این موارد باید توجه داشت که بزرگنمایی برخی فعالان مجازی مثل همین دختر 23 ساله ، دستگیری و آزادی سریع او و موج رسانه ای پشت قضیه بیشتر بعنوان مخرب جریان حزب الله عمل میکند تا بعنوان یک مساله امنیت ملی.

 

در این راستا حزب الله میتواند با صدور یک بیانیه مطبوعاتی بر آزادی بیان جریانهای سیاسی نسبت به حزب الله ( امری که الان هم موجود است) تاکید کرده و از دستگاه امنیتی نیز بخواهد تا با عدم سخت گیری نسبت به پرونده این شخص برخورد شود تا زمینه سو استفاده و درگیری های قومیتی نیز مهار شود.

ارسال نظرات
پرونده ویژه
عناوین برگزیده
آخرین اخبار