القای نمایشی بودن دادگاه مفسدان دستگاه قضایی

شماری از رسانه های معاند با طرح ادعای واهی توافق اکبر طبری و قاضی پرونده برای فاش نشدن اسامی اشخاص رده بالا؛ در پی القای نمایشی بودن دادگاه مفسدان دستگاه قضا نزد افکار عمومی برآمده اند.
کد خبر: ۵۷۵۳
تاریخ انتشار: ۲۷ خرداد ۱۳۹۹ - ۰۸:۴۸

‌‌به گزارش دیدار مدیا؛ در جلسه سوم دادگاه «اکبر طبری» اعلام شد که حجم اختلاس و رشوه در این پرونده نزدیک به 200 میلیارد تومان است. در هیمن ارتباط رضا علیجانی فعال سیاسی ضدانقلاب که در پاریس ساکن است در مصاحبه با رادیو فردا از توافق پشت پرده برای مطرح نشدن اسامی افراد رده بالا در این پرونده خبر داد.

 

این عضو پیشین فرقه ملی مذهبی ها در این گفتگو مدعی شده است:


• گویی بین دادگاه و متهم توافقی پنهانی وجود دارد که در باره رده‌های بالاتر از اکبر طبری سکوت کنند تا از این طریق طبری هم بتواند تخفیف بگیرد.


• برگزاری دادگاه برای «مدیریت مسئله فساد» با محاکمه عناصر رده‌های پایین‌تر است.


• همچنین در عکس‌العمل به نارضایتی‌های درون جریان حامی حکومت به خصوص ریزشی‌های موسوم به «جریان عدالتخواه» نظام به این نتیجه رسیده است که باید کاری در جهت کنترل این خیزش‌ها انجام دهد به همین خاطر این دادگاه را علم کرده است.


• جریان عدالتخواه یک جریان گنگ و شکل‌نیافته با ناخالصی‌های زیاد است که هنوز چندان اثرگذاری ندارد.


• «اصلاح‌طلبان» ریزشی‌هایی بر اساس دموکراسی‌خواهی و مشارکت طلبی سیاسی بودند و «عدالتخواهان» اصلاح طلبان ریزشی بر اساس عدالت و ضدیت با فساد هستند.


• یک پیامد مهم دادگاه این است که افراد رده پایین‌تر، علیرغم همه خوش‌ خدمتی‌هایشان برای حکومت، در مصونیت نخواهند بود.


• قدرت افکار عمومی و فشار شبکه‌های اجتماعی درداخل و خارج از کشور در پرونده قاضی منصوری بسیار موثر و نمادین است.


سهند ایرانمهر در کانال تلگرامی اش می نویسد: «شاهرودی وقتی قوه قضاییه رو تحویل گرفت گفت ویرانه تحویل گرفتم،آملی لاریجانی هم به یزدی گفت:میدانید علما و فضلا در مورد شما چه میگویند؟یزدی هم به آملی لاریجانی گفت:به اسم مدرسه علمیه،کاخ ساختید! سخنگوی قوه قضاییه امابرخلاف سه بزرگوار امروز گفت:تخلف در قوه قضاییه حادثه است نه قاعده.»

 

کانال تلگرامی فردای بهتر با پرداختن به مسئله فوق الذکر مدعی شده است: «وقتی یک قاضی با یک جلسه ۱۰دقیقه‌ای برای چهار نفر ۱۶سال حکم صادر می‌کند، وقتی یک بازپرس برگه‌های سفید بازداشت امضا می‌کند، وقتی با یک تلفن اتهامات افزایش می‌یابد، اگر بدون حتی اعلام تعیین شعبه در دیوان حکم اعدام چند جوان تائید می‌شود، باید دید اسناد باغ لواسان دست کدام نهاد است؟»

 

شایان ذکر است که رسانه‌های ضدانقلاب در پوشش دادگاه اکبر طبری و مفسدان دستگاه قضا اصرار بر نمایشی بودن این دادگاه دارند تا مخاطب را قانع نمایند که این مبارزه با فساد برای سرپوش گذاشتن بر فسادهای دیگر در ج.ا است. این محور رسانه‌ای با برجسته کردن اتهامات مطرح شده در هر جلسه از بررسی‌های این پرونده، قصد دارد تا بزرگی ابعاد آن را دلیل بر همدستی سران نظام بخواند. به همین دلیل فعالان رسانه‌ای ضدانقلاب به این ادعا دامن می زنند که این حجم از فساد تحت نظارت دو رییس سابق قوه قضاییه بوده است و حتی شخص رهبر معظم انقلاب نیز از آنها با خبر بوده است. این ادعا می تواند اساس مشروعیت را از برگزاری این دادگاه و کل حاکمیت سلب نماید.همچنین این موج رسانه‌‌ای در پی ادعاهای این چنینی خود قصد دارد تا فشار جریان‌های نوظهور مانند عدالت‌خواهی را دلیل رفتن نظام به سمت برگزاری نمایش‌های عدالت طلبانه معرفی نماید.تمرکز بر روی گزاره فساد سیستماتیک هدف اصلی رسانه‌های ضدانقلاب از پرداختن و بازتاب گسترده دادگاه اکبر طبری و مفسدان قضایی است که به موردهای مختلف دسته بندی شده است. پرداختن به شروع فسادزایی از مهمترین نهاد حاکمیت و شجاعت ج.ا و دستگاه قضایی برای علنی برگزار کردن این قبیل از دادگاه‌های می تواند عناوین مهمی برای خنثی سازی این جریان رسانه‌ای معاند باشد.

ارسال نظرات
پرونده ویژه
عناوین برگزیده
آخرین اخبار