به گزارش دیدار مدیا؛ از زمان بازگشایی محدود برخی مساجد جهت برگزاری مراسم احیای شبهای قدر؛ برخی رسانه های معاند تلاش کرده اند تا بازگشایی مساجد و از سرگیری مراسمات مذهبی را مغایر با وضعیت رعایت فاصله گذاری اجتماعی نشان دهند و اقشار مذهبی و متدینین را مسئول بالا رفتن آمار مبتلایان و فوت شدگان معرفی کنند.
ایران اینترنشنال در همین ارتباط با انتشار خبر بازگشایی مساجد نوشت که وضعیت قرمز شیوع کرونا در استانهای ایران وجود دارد اما مسئولان بدون توجه به آن به دنبال بازگشایی مساجد هستند. کیهان لندن نیز با انتشار گزارشی در سایت خود مدعی شد رئیس سازمان تبلیغات اسلامی میگوید «در پی تذکر رهبر معظم انقلاب» تمام مساجد کشور از بعد از ظهر فردا سهشنبه ۲۳ اردیبهشتماه برای برگزاری مراسم «شبهای قدر» بازگشایی میشوند.
این رسانه همچنین در ادامه آورده است حجتالاسلام قمی بازگشایی مساجد در سراسر کشور را حاصل «پیگیری و مطالبه مستمر مردم و گفتگوهای متعدد با وزیر محترم بهداشت» و «یکی از مهمترین دغدغههای مردم و مسئولان همواره مد نظر سازمان تبلیغات اسلامی» دانسته است.
رسانههای خارجی و برخی رسانه های اصلاح طلبان تلاش می کنند تا هزینه و مسئولیت بازگشایی مساجد و اماکن مقدسه را بر عهده نظام و شخص رهبری بگذارند و طوری افکار عمومی را اقناع کنند که گویی این اتفاق با حکم حکومتی اتفاق افتاده است. این اتفاق در صورتی که شیوع ویروس کرونا با آمار فزاینده روبرو شود می تواند زمینه حمله و نقد به رهبری و ارکان نظام را فراهم آورد.
از طرفی موج رسانهای شبکه فارسی زبانان خارجی تلاش می کند تا بازگشایی مساجد را به فشار اقشار مذهبی به دولت ارتباط دهد و طوری وانمود کند که اختیارات در اینگونه موارد حتی از عهده دولت نیز خارج است و فقط رهبری درباره آن اجازه اظهار نظر دارد. این جریان سعی دارد تا از این فضاسازی برای نشان دادن اختلاف میان دولت و رهبری و نزدیکان به ایشان استفاده ابزاری کند تا از این طریق زمینه ساز دعواهای سیاسی شود.