توصیه مرکز مطالعات امنیتی رژیم صهیونیستی: تا فرصت فراهم است؛ طرح الحاق را پیاده نمائید

مرکز مطالعات امنیت ملی رژیم صهیونیستی با انتشار گزارشی تأکید کرد که باید دولتمردان این رژیم از فرصت شیوع کرونا، برای اجرای طرح الحاق کرانه باختری بهترین بهره‌برداری را داشته باشند.
کد خبر: ۵۶۲۹
تاریخ انتشار: ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۴:۳۸

به گزارش دیدار مدیا؛ در این رابطه «صفا» در یادداشتی اشاره کرد: «رژیم صهیونیستی شیوع کرونا را فرصتی تکرار نشدنی برای بهره‌برداری از شرایط و اقدام برای الحاق کرانه باختری می‌داند. گزینه‌های پیش روی صهیونیست‌ها در الحاق کرانه باختری: الحاق مناطق شهرک‌نشین که فقط چهار درصد از مساحت کرانه باختری را شمل می شود، الحاق مناطق شهرک‌نشین که از اجماع گسترده‌ای در «جامعه اسرائیل» برخوردار است و بیشتر آن در غرب دیوار حائل قرار دارد، الحاق تمامی مناطقی که بر حسب توافق اسلو در منطقه «c» قرار دارد و الحاق تمامی این مناطق که در طرح دونالد ترامپ 30% از مساحت کرانه باختری (17% دره اردن، 3% شهرک‌های دور افتاده و 10% مجموعه شهرک‌های صهیونیست نشین) را تشکیل می‌دهد».


هدف اصلی رژیم صهیونیستی اشغال کرانه باختری و دره اردن است و اسناد زیادی در این رابطه خصوصا بعد از رونمایی از طرح غیر قانونی معامله قرن مطرح شد. به نظر می‌رسد در حال حاضر و با توجه به شیوع ویروس کرونا و همه‌گیر بودن آن باعث شده تا این رژیم بیش از گذشته برای الحاق غیر قانونی کرانه باختری تلاش کند. چراکه شیوع این ویروس باعث شده که کشورها تمام تمرکز خودشان را برای مهار ویروس کرونا قرار دهند و از اشغالگری رژیم صهیونیستی غافل مانده اند؛ اما این یک خیال بیش نیست. چراکه بعد از این ادعاها بارها هشدار از سوی محور مقاومت و مقامات فلسطینی خصوصا حماس به آن‌ها داده شده در صورت اصرار و پافشاری برای الحاق کرانه باختری تابستان داغی برای آنها رقم خواهد زد. شاید به همین ترس است که هنوز در میان این رژیم مخالفت‌های این طرح دیده می‌شود.

ارسال نظرات
پرونده ویژه
عناوین برگزیده
آخرین اخبار