به گزارش دیدار مدیا؛ در این زمینه «صدای آمریکا» نوشت: «دولت قبلی آمریکا توافقی را امضا کرد که رسیدن ایران به سلاحهای هستهای را نزدیک میکرد؛ اما پرزیدنت ترامپ همانطور که وعده داده بود آمریکا را از این توافق فاجعهبار خارج کرد»
اهم اظهارات پنس در این نشست از این قرار است: «فشار حداکثری ما بر جمهوری اسلامی ادامه دارد. ما با نفوذ و اقدامات بیثبات کننده ایران مقابله میکنیم. ما اجازه نمیدهیم جمهوری اسلامی به سلاح هستهای دست یابد. دستور پرزیدنت ترامپ برای کشتن قاسم سلیمانی، یکی از خطرناکترین تروریستهای جهان، کار درستی بود. ... این را به برخی نامزدهای دموکرات میگویم؛ رهبری یعنی این که از جان آمریکاییها در برابر تهدیدات تروریستی محافظت شود. ما رژیم ایران را برای اقدامات مخرب و ویرانگرش پاسخگو میدانیم. کارزار فشار حداکثری ما بر ایران ادامه دارد. اقتصاد ایران تحت تحریمهای آمریکا آسیبدیده است. مردم ایران علیه رژیم برخاستند. اکنون وقت آن است که مقامات جمهوری اسلامی تصمیم بگیرند: آنها یا باید با مردم خود همراه شود یا اینکه به حمایت از گروههای نیابتی ادامه دهند. ایالاتمتحده آماده است با کسانی که جویای صلح هستند مذاکره کند.»
با روی کار آمدن دولت ترامپ اختلافات جمهوری اسلامی و آمریکا در ابعاد مختلف شدت گرفت، اما آنچه باعث شده که دولتمردان آمریکا تأکید مستمر بر فشار حداکثری بر ایران داشته باشند را می توان در عواملی از قبیل: شکست داعش از سوی سپاه قدس، تأکید مردم منطقه به جهت خروج امریکا از منطقه، کاهش تعهدات گامبهگام ج.ا.ا از برجام، اغتشاشات در منطقه و حمله تلافی جویانه ج.ا.ا به پایگاه عین الاسد بوده است. از اینرو آمریکایی ها به دنبال آنند تا با ادعاهایی مبنی بر جلوگیری از اقدامات مخرب ایران، اهداف خود در منطقه را حفظ کنند.