هدف ضد انقلاب از تخریب قوه قضائیه چیست؟

رادیو زمانه در گزارشی مدعی شده است که قوه قضائیه در برخورد با فعالان سیاسی و رسانه ای بجای رعایت عدل و عدالت، از اهرم فشار و سرکوب برای برخورد با این گروه ها استفاده می کند
کد خبر: ۵۶۲۴
تاریخ انتشار: ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۲:۳۲

به گزارش دیدار مدیا؛ وبسایت ضد ایرانی رادیو زمانه در گزارشی تحلیلی می‌نویسد: در ادامه فشارها بر روزنامه‌نگاران در ایران، علی القاصی مهر، دادستان تهران در جلسه شورای عالی قوه قضاییه از بازداشت ادمین کانال تلگرامی خبرگزاری ایلنا به‌دلیل انتشار یک کاریکاتور به گفته او «توهین آمیز» خبر داد. پس از انتشار این کاریکاتور در کانال تلگرامی خبرگزاری کار ایران (ایلنا)، ضمن صدور دستور برای حذف این کاریکاتور، مسعود حیدری مدیر مسئول این خبرگزاری و همچنین ادمین کانال تلگرامی ایلنا «همان شب» بازداشت شدند که در حال حاضر ادمین کانال تلگرامی در بازداشت به‌سر می‌برد.

 

روز پنج‌شنبه، چهارم اردیبهشت‌ماه یک کاریکاتور انتقادی در مورد آیت الله عباس تبریزیان (پیشنهاد دهنده روغن گل بنفشه برای درمان کرونا)، مهدی سبیلی مدیر انجمن طب اسلامی الصادق (تبلیغ کننده ادرار شتر برای درمان مبتلایان به ویروس کرونا) و همچنین یک تصویر از علی خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی در وسط کاریکاتور، منتشر شد. هرچند کمتر از یک‌ساعت بعد، این خبر حذف شد اما کانال تلگرامی سپاه قدس این کاریکاتور را بازنشر داد و آن را مصداق اتهام «توهین به رهبری» قلمداد کرد.

 

در ماه‌های پس از تأیید رسمی بحران شیوع کرونا در ایران، نهادهای قضایی و امنیتی دور تازه‌ای از فشار بر روزنامه‌نگاران ایرانی را آغاز کرده‌اند. براساس اعلام منابع حقوق بشری، علی‌رغم ادعاهای مقامات قضایی مبنی بر کم کردن ازدحام جمعیت زندانیان در دوران شیوع کرونا، محاکمه روزنامه نگاران و زندانی کردن آنان همچنان و بیش از گذشته در دستور قوه قضاییه قرار دارد.

 

تلاش برای تخریب جایگاه قوه قضائیه و هجمه رسانه‌ای به شخص «ابراهیم رئیسی» یکی از محورهای ثابت رسانه‌های ضد انقلاب است که تلاش می‌کنند با دستاویز قرار دادن هر اتفاقی، قوه قضائیه را مورد هجمه رسانه‌ای قرار دهند. جریان ضدانقلاب در راستای همین محور عملیات روانی، تلاش کرده است با طرح برخی از اتفاقات پس از شیوع کرونا، با سیاه نمایی از وضعیت بهداشتی زندانهای بند امنیتی و تصویرسازی از قوه قضائیه به عنوان نهادی سرکوبگر، هجمه علیه قوه قضائیه را افزایش دهد. پیش‌بینی می‌شود با توجه به قرائن مبرهن موجود، این هجمه‌ها و فضاسازی‌ها در روزهای آینده نیز با هدف مشروعیت زدایی از این قوه پیگیری گردد.

 

حملات یاد شده به دستگاه قضائی در حالی است که این نهاد بیش از سایر نهادهای مشابه در منطقه و جامعه بین المللی مبادرت به سهل گیری در برخورد با زندانیان و بویژه در مقطع شیوع کرونا نموده است. ده ها هزار زندانی ایرانی اعم از زندانیان باصطلاح سیاسی و غیر سیاسی، مشمول مرخصی یا عفو شخص رئیس قوه قضائیه قرار گرفتند.

اخبار مرتبط
ارسال نظرات
پرونده ویژه
عناوین برگزیده
آخرین اخبار