به گزارش دیدار مدیا؛ در این زمینه «نیوزویک» یادداشتی منتشر کرد: «کشتیهای نظامی ایرانی در خلیجفارس تهاجمیتر شدهاند. اکنون دو راه پیش روی روابط ایران و آمریکا قرار داده است. اول اینکه آمریکا رویکرد تغییر رژیم [در ایران] را پیش بگیرد. دومین راه این است که کمپین «فشار حداکثری» را ادامه دهد و با نیروهای مرتبط با ایران در عراق، سوریه و دیگر نقاط زد و خورد کند».
«کیهان لندن» هم در مصاحبهای که با «مورگان اورتگاس» سخنگوى وزارت خارجه آمریکا داشت، نوشت: «رژیم جمهورى اسلامى غالباً بهجای آنکه به ضعف و ناکارآمدى خود در مدیریت بهداشت و سلامت عمومى مردم ایران اعتراف کند، تقصیر را به گردن دیگران مىاندازد. تحریمهاى ایالاتمتحده هرگز شامل تجهیزات پزشکى و کمکهاى انسانى نبوده و درواقع این اقلام در فهرست صدور کالاهاى تحت تحریم به ایران قرار نداشته و نخواهد داشت».
به نظر میرسد، هر چه انتقادهای داخلی و خارجی علیه آمریکا به جهت تأثیرگذاری تحریمها بر شیوع ویروس کرونا در ایران بیشتر میشود، آنها بیشتر تلاش میکنند تا ادعاها و اتهام زنیها در قبال جمهوری اسلامی را افزایش دهند، چرا که هدف آنها این است که در شرایط کرونایی سیاست داخلی و خارجی ایران را تضعیف کنند و یا با چالشهایی از جمله تفرقه بین مسئولان و مردم، دوقطبی سازی علیه ج.ا.ا در منطقه و فرامنطقه داشته باشند. از اینرو به نظر میرسد که آنها در روزهای آینده بیشتر از گذشته بر اینکه پرتاب ماهواره نقض قطعنامه شورای امنیت جلوه دهند، ادعا کنند که رهبری و دیگر مسئولان نقش عمدهای در شیوع ویروس کرونا به خاطر قرنطینه نکردن قم و مشهد داشتهاند نه تحریمهای امریکا و همچنان نقش سپاه پاسداران انقلاب به خاطر دفاع از سرزمینهای آبی جمهوری اسلامی در راستای حمله به و هراس افکنی گسترش دهند.