سناریوی جدید اصلاح طلبان؛ نهادهای زیر نظر رهبری را در بورس واگذار کنید

در ادامه هجمه رسانه‌ای اصلاح طلبان به نهادها و موسسات زیر نظر رهبری، پروانه سلحشوری اظهار داشت: بنیاد مستضعفان هم باید مثل شستا وارد بورس شود و باید مشخص شود که نهادهایی مثل بنیاد مستضعفان، کاری برای مستضعفان انجام می‌دهند یا خیر.
کد خبر: ۵۵۵۶
تاریخ انتشار: ۰۳ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۰۹:۳۹

به گزارش دیدار مدیا؛ این نماینده اصلاح طلب مجلس در گفتگو با ایلنا عنوان کرده است: « نهادهایی وجود دارند که زیرمجموعه دولت نیستند که در موردشان شائبه‌های فراوانی وجود دارد و سوالات جدی در ذهن مردم درباره‌شان شکل گرفته است که باید بدون منت به کمک دولت و مردم بیایند. به نظر می‌رسد باید پس از ۴۰ سال از انقلاب همان‌طور که شستا و شرکت‌های زیر مجموعه‌اش در بازار بورس عرضه شدند، بنیاد مستضعفان هم باید وارد بورس شود. باید مشخص شود که نهادهایی مانند بنیاد مستضعفان که اسمشان برای مستضعفان است کاری برای این قشر انجام می‌دهند یا خیر. علاوه بر مشکلات فعلی، سیاست‌های اقتصادی در حوزه روابط بین‌الملل به گونه‌ای شده است که روابط عادی و نرمال با دنیا نداریم؛ پس در این شرایط سخت چنین نهادهایی باید کمک کنند. برخی از نهادها خودشان وارد نمی‌شوند و باید از آنها خواسته شود که به دور از حرکت‌های پوپولیستی برای کمک به مردم وارد میدان شوند.»

 

سلحشوری درادامه گفت: «چند روز پیش عکسی دیدم که چند مسئول با یک گونی برنج به درخانه یک زن سرپرست خانوار رفتند. با خودم فکر می‌کردم خدایا؛ آموزه‌های امام علی (علیه السلام) کجا و کاری که ما انجام می‌دهیم کجا! از دین یک پوسته بیشتر نمانده است چرا که آموزه‌های دینی را به کار نمی‌‌بریم. بر حاکمان واجب است در شرایط فعلی از هر آنچه در بیت‌المال دارند برای مردم هزینه کنند. بیت‌المال فقط خزانه نیست بلکه شرکت‌هایی هستند که هیچ کسی به آن‌ها دسترسی ندارد و درآمدهای کلان دارند. به خاطر دارم آقای نبوی یک بار در مصاحبه‌ای گفتند ۶۰ درصد بودجه کشور در دست این‌هاست اگر واقعا اینطور است باید در گذشته برای‌شان تصمیم‌گیری می‌کردیم. در حال حاضر فرصت مناسبی است که درباره چنین نهادهایی تصمیم‌گیری کنیم و در بازار بورس عرضه شوند تا سهم و حق ملت از این طریق به آن‌ها داده شود. بعضی از رفتارهای امروز برخی از افراد رنگ و بوی تبلیغات برای انتخابات آینده را دارد. کسانی که کار پوپولیستی انجام می‌دهند کرامت انسانی را زیر پا می‌گذارند. نباید از گرفتاری مردم برای نیت‌های خودمان استفاده کنیم».

 

سناریو تضعیف نهادهای انقلابی و مؤسسات زیر نظر رهبری با دو محور کلی دنبال می‌شود. اول؛ القای ناکارآمدی آنها در مدیریت بحران کرونا، در این محور با طرح این ادعا که بسیاری از نهادهایی که بعد از انقلاب تشکیل شده‌اند ازجمله سازمان پدافند غیرعامل، ستاد مدیریت بحران کشور و.. در زمان وقوع بحران کارآمد نیستند، بر لزوم حذف و یا تغییر کلی ساختار این نهادها در شرایط پسا کرونا تاکید می‌شود. دوم؛ همزمان با تعمیم مشکلات مالی دولت به موضوع تحریم، به منابع مالی نهادهای انقلابی و مؤسسات زیر نظر رهبری تمرکز می‌شود. اصلاح ‌طلبان همزمان با هجمه به این نهادها و شبهه افکنی در نحوه هزینه‌کرد منابع مالی آنها، طرح واگذاری این مؤسسات به مردم را کلید زدند. پیش‌بینی می‌شود در شرایط پساکرونا تلاش‌ها در جهت تغییرات در ساختار مؤسسات زیر نظر رهبری با محوریت انتقال آنها به ذیل دولت تقویت شود.

ارسال نظرات
پرونده ویژه
عناوین برگزیده
آخرین اخبار