به گزارش دیدار مدیا؛ در حالی که گفته شده بود جلسه جبهه ائتلاف اصولگرایان به ریاست حدادعادل با منتخبان مجلس یازدهم قرار است صبح دوشنبه برگزار شود، اما مهدی چمران، عضو این جبهه به تسنیم گفت: قرار بود این نشست یکم اردیبهشت برگزار شود، ولی با توجه به نظر مشورتیای که از وزارت بهداشت درباره امکان برگزاری این نشست گرفتیم، وزارت بهداشت اعلام کرد محلی که برای برگزاری این جلسه پیشبینی شده، استانداردهای لازم را برای اعمال فاصلهگذاری اجتماعی ندارد و به همین علت نیز ما این جلسه را کنسل کردیم. این موضوع بهانه ای شده است که امروز رسانه های اصلاح طلب با زیر سوال بردن جایگاه مجلس، بار دیگر محور برجسته سازی اختلافات درون جناحی اصولگرایان را برجسته کنند.
روزنامه شرق در گزارشی در واکنش به لغو این جلسه نوشته است: « اصولگرایان مدتهای مدیدی است با بحرانی به نام «وحدت» و حب قدرت روبهرو شده و در بزنگاهها به سختی و لطایفالحیل موفق به وفاق میشود؛ وفاقی که نه استراتژیک، بلکه تاکتیکی است و رقابتها و حرف و سخنهای بعدی نشان میدهد که تا چه اندازه این وحدت درونجریانی شکننده شده است. نمونه آن وضعیتی است که تا اینجای کار، حداقل پنج نفر برای ریاست صندلی بهارستان وارد گود رقابت شده و بعید نیست بر آن افزوده هم بشود.
ابتکار نیز در گزارش خود اورده است: « عدم وجود یک رهبری تاثیرگذار در این جریان که بتواند همه طیفهای اصولگرایی را زیر یک چتر نگه دارد و همچنین وجود بیش از حد طیفهای مختلف اصولگرایی، همراه کردن آنها را با مشکل جدی مواجه کرده است. شاید به همین خاطر باشد که شورای ائتلاف نیز تا به حال در رسیدن به وحدت اصولگرایی موفق نشده است. وقتی در خود این ائتلاف اعضاء همچنان دچار اختلاف درونی هستند چگونه میتوان انتظار داشت طیفهایی را زیر چتر وحدت آورد که حالا خود را در جایگاهی بالاتر از شورای ائتلاف میبینند؟ لابیهای مدعیان کسب صندلی ریاست مجلس یازدهم مدتهاست آغاز شده است که برخی تصاویر آن حالا منتشر میشود. شورای ائتلاف باید بپذیرد که اگر دراینباره دارای قدرت بود هیچ گاه سهمخواهی به اینجا کشیده نمیشد آن هم در زمانی که هنوز مجلس یازدهم فعالیتش آغاز نشده رقابت بر سر انتخاب رئیس و هیئترئیسه شروع شده، رقابتی که از دل اختلافات بیرون میآید.»
در ادامه این گزارش آمده است: «درواقع مشکل اصولگرایان اختلافات بنیادی است که طی این سالها ایجاد شده و مانع وحدت آنها در دورههای مختلف انتخابات شده است. برخی معتقدند یکی از عوامل تاثیرگذار در سهمخواهی اصولگرایان و به دنبال آن نداشتن وحدتدرونی در این جریان، عدم اعتمادی است که بعد از ظهور احمدینژاد در اصولگرایان ایجاد شد. این عدم اعتماد در کنار نداشتن یک لیدر برجسته اصولگرایی را به جایی رسانده است که قبل از شروع به کار مجلس اینچنین بر سر تقسیم غنائم به رقابت و دعوا افتادهاند. بنابراین در شرایطی که شورای ائتلاف قبل از به دست آوردن غنائم قادر به ایجاد وحدت بین اصولگرایان نشد قطعا در حال حاضر نیز از پس آن برنمیآید. آنچه در آینده احتمالا شاهد خواهیم بود تقسیم غنائم بر حسب میزان قدرت چانهزنی و لابیهایی است که از مدتها قبل آغاز شده است و نمیشود آن را به اسم شورای ائتلاف اصولگرایی نوشت».
در حالی که به گفته اعضای شورای ائتلاف اصولگرایان جلسه امروز این شورا به دلیل رعایت مسائل بهداشتی لغو شد، اما رسانههای اصلاح طلب آن را به نداشتن قدرت وحدتآفرینی این شورا و عمیق بودن شکاف بین اصولگرایان تعمیم داده اند. البته برخی همچون روزنامه همدلی مدعی شد دلیل لغو این جلسه، برگزاری آن در پشت درهای بسته و جلسات محدود و خصوصی است. اصلاحطلبان که در روزهای اخیر محور تخریب منتخبین مجلس یازدهم را کلید زده اند به نظر می رسد این پروژه را با «تضعیف جایگاه ریاست مجلس» ادامه می دهند، به نحوی که ریاست مجلس را در حد مدیر و اداره کننده جلسات داخلی مجلس معرفی می کنند نه رئیس یک قوه، پیش بینی می شود با توجه به اینکه اخیرا طرحی در مجلس جهت کاهش اختیارات رئیس مجلس تدوین شده است، این محور در روزهای آینده ابعاد بیشتری به خود بگیرد.