چرا اصلاح طلبان همچنان ادعای مقصربودن حاکمیت در ورود و شیوع کرونا به کشور را تکرار می‌کنند؟

در روزهای اخیر علیرغم کمک‌های مالی و لجستیکی نهادها و موسسات زیر نظر رهبری از جمله بنیاد مستضعفان برای مدیریت و جبران خسارات ناشی از بحران کرونا، اما همچنان اصلاح طلبان با تکرار لزوم استفاده از منابع مالی این موسسات، تلاش می کنند افکار عمومی را نسبت به این نهادها بدبین و غیر مسئول نشان دهند. این محور به طور طبیعی مورد استقبال رسانه‌های ضدانقلاب قرار گرفته است.
کد خبر: ۵۵۲۹
تاریخ انتشار: ۰۱ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۳:۴۰

به گزارش دیدار مدیا؛ حزب «اتحاد ملت ایران اسلامی» در تازه ترین بیانیه ی خود آورده است: «در ابتدای بحران، تسلط و هماهنگی لازم در اتخاذ تصمیمات مدیریتی برای کنترل بحران، به کندی صورت گرفت. همزمانی آغاز شیوع ویروس کرونا با انتخابات ۲ اسفند، هم اطلاع‌رسانی این موضوع و هم مواجهه با آن را اسیر برخی ملاحظه‌کاری‌ها و توطئه‌اندیشی‌های مرسوم در برخی نیروهای تندرو کرد، تا جایی که آن را دروغ دانستند. ناشناختگی این بحران و نظریه‌های مختلف و آزمون نشده، در تاخیر و تزلزل تصمیم‌گیری‌ها بی تاثیر نبود. با درک سختی تصمیم‌گیری در شرایط علم به ناآگاهی، باید گفت هرقدر وسواس و شک در مرحله تصمیم‌گیری رواست، در مرحله اجرا نیاز به صلابت و جدیت است»

 

در بخش دیگری این بیانیه عنوان شده است: « نباید همبستگی جهانی را با عینک بدبینی لکه‌دار کرد. رخ‌داد مسایلی چون آنچه با پزشکان بدون مرز شد، قطعا مورد تایید اکثریت مردم ایران نیست. دوگانگی در مدیریت اقتصادی کشور باید با تقید به قانون اساسی و تن دادن به نظارت همگانی طبق اصل ۴۴ قانون اساسی که اقتصاد کشور را تنها در سه بخش دولتی و خصوصی و تعاونی تعریف کرده است، و نیز در اصل ۵۳ که فقط یک خزانه‌داری برای اداره کشور پیش‌بینی شده است، حل و فصل گردد. صداوسیما، با تبعیت محض از کارشناسان متخصص این حوزه، از انتشار رپرتاژ آگهی‌های اعتمادسوز بپرهیزد. این بحران، باید انسانی، انسان‌تر از پیش بیافریند. اگر در مواجهه با این بحران هم نتوانیم خودی و غیر خودی‌ها را کنار بزنیم، باید از خود ناامید شویم».

 

اصلاح‌طلبان در کنار فضاسازی علیه نهادها و موسسات زیر نظر رهبری، تلاش می کنند همچنان حاکمیت را عامل و مقصر ورود و شیوع ویروس کرونا در کشور معرفی کنند. سیاه نمایی از اقدامات صورت گرفته در جهت جبران خسارات ناشی از شیوع این بیماری در کنار القای ناامیدی از شرایط پساکرونایی کشور، محورهایی است که در بیانیه حزب اتحاد ملت قابل مشاهده است. تصویرسازی از مدیریت بحران کرونا در کشور با محوریت القای وجود دوگانگی در تصمیم گیری از دیگر موارد مورد تاکید این بیانیه است. پیش‌بینی می‌شود با عبور از بحران کرونا نیز این محورها از سوی اصلاح طلبان تا زمان انتخابات 1400 ادامه داشته باشد.

اخبار مرتبط
ارسال نظرات
پرونده ویژه
عناوین برگزیده
آخرین اخبار