علت اصلی معدوم‌ سازی جوجه‌های یکروزه چه بود؟

رییس انجمن تولیدکنندگان جوجه یک‌روزه کشور با تاکید بر اینکه خسارت وارد شده به تولیدکنندگان ماهانه بیش از ۱.۲ میلیارد تومان است، گفت: علت اصلی معدوم‌ سازی جوجه یکروزه مربوط به کمبود نهاده‌های طیور سویا و ذرت است.
کد خبر: ۵۵۱۸
تاریخ انتشار: ۳۱ فروردين ۱۳۹۹ - ۰۹:۵۶

به گزارش دیدار مدیا؛ در همین راستا « اقتصادآنلاین» در گزارشی تحلیلی نوشت: مرغداری‌ها به دلیل کاهش قیمت مرغ و ناتوانی در تأمین غذای مرغ، جوجه‌های یک روزه را معدوم می‌کنند. با شیوع کرونا و تعطیلی رستوران‌ها، تالارها و مراکز تهیه غذا، مرغداران اعلام کردند که قیمت مرغ کاهش‌یافته و آنها توان تأمین هزینه‌های پرورش مرغ را ندارند. آن‌ها با معدوم‌سازی جوجه‌های یک روزه تلاش می‌کنند تا زمانی که تقاضای کافی در بازار وجود ندارد از هزینه‌های خود بکاهند.

 

اگر دولت به نهادهای کشاورزی ارز لازم را تخصیص بدهد و نظارت دقیق تری بر عملکرد نهادهای کشاورزی جهت توزیع خوراک طیور ایجاد کند شاهد اختلال در بازار کشاورزی نیستیم و همچنین با حمایت دولت از مرغداری های داخلی شاهد مشاهده چنین اقداماتی نظیر معدم سازی جوجه یک روز به بهانه ضرر دهی بودن نخواهیم بود. انتشار این خبر ضمن تشدید در قیمت در بازار مرغ و گوشت، باعث شروع موج جدید در تلاطم بازار این محصولات می شود.

ارسال نظرات
عناوین برگزیده
آخرین اخبار