به گزارش دیدار مدیا؛ جریان رسانه ای ضد انقلاب در روزهای اخیر مکررا مدعی شده اند که در اثر اپیدمی کرونا و همچنین کاهش تولید ناشی از آن، اقتصاد کشور با تورمهای بالاتر و رشدهای اقتصادی پایینتر مواجه می شود و یکی از پرچالش ترین سالهای اقتصادی را در سالی که «جهش تولید» نامگذاری شده پیش داریم.
در همین راستا « بی بی سی فارسی» در گزارشی تحلیلی نوشت: «رهبر ایران همزمان با تکرار مضمون افزایش تولید در سال جاری، از تاثیر مثبت شعار انتخابیاش برای سال قبل خبر داد و گفت در سال ۱۳۹۸ "طبق گزارشهای موثّقی که در اختیار بنده هست، تولید کشور حرکتی پیدا کرد". این "گزارشهای موثق" هر چه که بودهاند یا گزارش مرکز آمار از رشد اقتصادی در میانشان نبوده، یا رهبر ایران بنا به ملاحظاتی با وجود رشد منفی در ۹ ماهه نخست سال قبل، ارزیابی متفاوتی از رشد تولید دارد. یک دهه شعارهای اقتصادی سالانه رهبر ایران همراه بوده با چهار سال رشد منفی، دو سال رشد نزدیک به صفر، نرخ بیکاری دورقمی، تورم بالا، بحرانهای ارزی و شتاب گرفتن فرار سرمایه و مهاجرت ایرانیان. تازه این کارنامه اقتصادی و سال سخت اقتصاد ایران قبل از بحران شیوع کرونا بوده است. اینکه رهبر جمهوری اسلامی به طور عمومی چرخش از شعار اقتصادیاش را بپذیرد و مثلا با ترکیب کلیدواژههایی چون "جهاد"، "مدیریت"، "سلامت" و "قرنطینه" شعاری جدید را جایگزین آن کند مشخص نیست، اما یک چیز مشخص به نظر میرسد: سیاستگذاریها و فضای بینالمللی و ملی اقتصاد ایران برای "جهش تولید" مناسب نیست..
رسانههای ضد انقلاب با هدف استهزاء شعار سال جدید جهش تولید با انتشار گزارشات اقتصادی با موضوع کاهش فروش نفت در سال جدید، اثرات اقتصادی کرونا در صنعت، ورشکستگی برخی از کارخانجات و بیکاری کارگران و القای تورم بالا مدعی شدند که در سال جدید بجای جهش تولید در راستای رکود تولید گام برداشته ایم و با این گزارشات هدفشان اعتبارزدایی از تعیین شعار سال جدید توسط رهبر معظم انقلاب است. پیش بینی می شود در روزهای آینده جریان ضد انقلاب با گزارشات با مضمون رشد اقتصادی پائین، تورم بالا، تعطیلی کارخانجات و.. با هدف القای عملیاتی نبودن شعار سال«جهش تولید» اقدام می کنند.