به گزارش دیدار مدیا؛ این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در یادداشت خود آورده است: « از سال 2001 ميلادي بارها ديدهايم به رغم اينکه ايران و آمريکا دو کشور متخاصم سياسي بودهاند ولي در حوزه ميداني بعضا منافع مشترکي را تعريف کردند و با هم عليه گروههاي تروريستي جنگيدهاند و همکاريهايي حتي بين دو طرف شکل گرفته که هيچوقت آمريکاييها قدر همکاري ايرانيها را ندانستهاند و درواقع امکان تداوم همکاري عليه تروريستها را از بين بردند. همکاريهايي که تحت عنوان مکانيزم ژنو از آن ياد ميشد. ما در ايام انتخابات در آمريکا بسر ميبريم. زمان انتخابات هميشه موضوعي در طول سه دهه اخير همواره ترجيع بند گفتوگوهايم بوده و آن اينکه ما نبايد اجازه دهيم که ايران به يک بازيچه انتخاباتي در آمريکا تبديل شود و اگر اين کار صورت بگيرد، آن موقع حتي نوعي قمار انتخاباتي هم ممکن است درباره ايران شکل بگيرد»
فلاحت پیشه در ادامه یادداشتش آورده است: « بهنظر ميرسد اگر جنگ ديگري شکل بگيرد، اين جنگ به هيچوجه جنگي نيست که پايانش به دست آمريکاييها باشد. حتما جنگ آثار ويرانگري را براي دو طرف دارد، ولي جنگي نخواهد بود که آمريکاييها نتيجه آن را مشخص کنند. آن چيزي که دغدغه ماست و آن چيزي که دربارهاش صحبت ميکنيم، بحث ارزيابي نتيجه جنگ نيست بلکه تلاش همگاني براي جلوگيري از حماقت آمريکاييهاست. حماقت آمريکاييها اگر شکل بگيرد، آن موقع آمريکاييها حتما ميدانند که ايران با تمام توان وارد جنگ ميشود. وقتي ايران با تمام توان وارد اقدامات مقابله به مثل شود حتما در همان چند روز اول چندهزار سرباز آمريکايي کشته خواهند شد که در تاريخ جنگهاي آمريکا در طول يک قرن اخير اتفاق بيسابقهاي است. با اين شرايط کساني که نگاه منطقهايتر به تحولات دارند، ورود ايران و آمريکا به چنين جنگي را در راستاي منافع دو طرف نميبينند ولي واقعيت اين است که الان در شرايطي که دنيا درگير آمريکا است و همگان حتي ايران و آمريکا بايد همکاري کنند، امکان سوءاستفاده برخي بازيگران از قدرتهاي فوقالعادهشان وجود دارد. ما بهخصوص بهعنوان کشور ايران نبايد اجازه دهيم امنيت و منافع کشورمان دچار جنگي شود که به هيچوجه در اين جنگ، شاخصهاي ملي تعريف نشده است».
در روزهای اخیر همزمان با افزایش تحرکات نظامیان آمریکا در عراق، همسو با رسانه های خارجی، برخی از کانال های تلگرامی منتسب به جریان اصلاحات با برجسته سازی و بزرگنمایی این اقدامات از وجود جنگی گسترده در منطقه خبر می دادند. در این میان برخی از اصلاح طلبان بعد از تهدید ج. ا.ا از سوی رئیس جمهور آمریکا که مدعی شده بود هرگونه اقدام علیه منافع آمریکا در عراق را به حساب جمهوری اسلامی خواهد گذاشت و به آن پاسخ خواهد داد، از لزوم دوری از تنش و عدم ورود به جنگ با آمریکا در منطقه شدند. طرح لزوم مذاکره با آمریکا و تنش زدایی با این کشور در حالی از سوی اصلاح طلبان مطرح می شود که با وجود تحرکات نظامیان آمریکا در منطقه، حمایت و پشتیبانی از جبهه مقاومت بیش از پیش ضروری به نظر می رسد.