آیا تحریم های آمریکا در روند مقابله با بیماری کرونا تاثیرگذار است؟

جمعی از فعالان سیاسی در نامه ای خطاب به دبیر کل سازمان ملل، تحریم های آمریکا را مانعی بزرگ در مورد مقابله با بیماری کرونا دانستند و خواستار لغو تحریم های آمریکا، جهت مقابله جهانی با بیماری کرونا شدند.
کد خبر: ۵۳۹۴
تاریخ انتشار: ۱۷ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۵:۱۴

به گزارش دیدار مدیا؛ در همین راستا خبرگزاری ایلنا درگفتگویی با یکی از اساتید اقتصاد سیاسی دانشگاه شیکاگو نوشت: استاد اقتصاد سیاسی بین‌الملل در دانشگاه شیکاگو اظهار می دارد که ترامپ و دولت آمریکا دائماً در مورد مذاکره صحبت می‌کنند، اما هر روز تهدیدهای بیشتری را علیه ایران مطرح می‌کنند. به همین دلیل ایران در پاسخ به این تهدیدات، تعهدات خود را کاهش می‌دهد.. «پروفسور زونیس» در مورد تاثیر تحریم بر مقابله با کرونا گفت: همانطور که من درک می‌کنم تحریم‌های ترامپ اجازه نمی‌دهد داروها به ایران تحویل داده شود، چرا که بانک‌ها هستند که باید شرایط تراکنش را فراهم کنند و اجازه معامله را به ایران بدهند. اخیراً، سازمان بهداشت جهانی دستور داده است که این داروها به ایران تحویل داده شود. وی در پایان با ابراز تاسف از تحریم‌ها گفت: این تحریم‌ها مجازاتی برای مردم بی‌گناه و عادی است که هیچ ارتباطی با سیاست‌های خارجی یا داخلی دولت ندارند. وی اظهار داشت: رنج مردم دنیا بسیار زیاد است. با توجه به رویکرد بایدن در مورد لغو تحریم‌ها من منتظر جو بایدن هستم تا سیاستی جدید را در مورد ایران به کار گیرد.


جریان اصلاح طلب با تعمیم مشکلات اقتصادی کشور به وجود تحریم های امریکا در تلاش است که مشکلات کشور را به وجود تحریم ها ربط دهد و از این طریق زمینه سازی نماید که اگر خواهان برطرف شدن مشکلات اقتصادی کشور هستیم باید زمینه گفتگو با امریکا فراهم شود و از این طریق حاکمیتی را تحت فشار برای انجام مذاکرات با امریکا با هدف رفع تحریم ها به بهانه مقابله با بیماری کرونا قرار دهد و زمینه ای برای انجام برجام های دیگر فراهم نماید.

اخبار مرتبط
ارسال نظرات
پرونده ویژه
عناوین برگزیده
آخرین اخبار