بسته شدن پرونده «FATF»  و بروز بحران اقتصادی در ایران

با وجود انتشار خبر بسته شدن پرونده لوایح اقدام ویژه مالی پس از اتمام مهلت یک‌ساله بررسی لایحه CFT در مجمع تشخیص مصلحت نظام در هفته گذشته، خبر رد لوایح اقدام ویژه مالی به دلیل حساسیت آن همچنان واکنش‌های رسانه‌ای را در پی داشته است.
کد خبر: ۵۱۱۹
تاریخ انتشار: ۱۳ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۲:۵۳

در همین راستا « ایلنا » در گزارش خبری می‌نویسد: علی شریعتی، عضو اتاق بازرگانی ایران، گفته است: «باید توجه داشت که سوئیس حافظ منافع آمریکا در ایران است و می‌تواند نوید آن باشد که در فاز اول مشکل بیماری‌ها مرتفع شود و سپس در ادامه انتقال مواد غذایی و نهاده‌ها تسهیل شوند.» شریعتی افزوده که شاید به دلیل ارزش جزیی این ساز و کار، برخی سوئیس را به سخره بگیرند: «اما ببینید در موضوع FATF، تصویب آن یک سال است به دراز کشیده و در واقع وقتی با زبان مالی بین‌المللی با دنیا صحبت نکنیم نباید به زبان اشاره خرده بگیریم.»

به نظر می‌رسد با روشن شدن تکلیف پرونده اقدام ویژه مالی در مجمع تشخیص مصلحت نظام رسانه‌های اصلاح‌طلب تلاش می‌کنند تمام مشکلات اقتصادی و تصمیمات غلط دولت را به دلیل عدم تصویب این لایحه بدانند. تا فشار افکاری عمومی را از دولت به سمت حاکمیت هدایت کنند. در روزهای آینده با ورود ایران به لیست سیاه شاهد افزایش فشار روانی و رسانه‌ای نسبت به اعضای تشخیص مصلحت نظام و حاکمیت و نهادهای انتصابی به عنوان عامل تشدید شرایط اقتصادی در کشور خواهیم بود.

اخبار مرتبط
ارسال نظرات
پرونده ویژه
عناوین برگزیده
آخرین اخبار