حمله به حجاب به بهانه محدودیت دوچرخه و موتور سواری بانوان

اعمال برخی محدودیت ها برای دوچرخه و موتور سواری بانوان در برخی نقاط کشور موجب هجمه رسانه های معاند بر علیه حجاب اسلامی شده است.
کد خبر: ۵۷۷۶
تاریخ انتشار: ۳۱ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۵:۲۵

به گزارش دیدار مدیا؛ پس از آنکه در شاندیز و طرقبه استان خراسان رضوی از دوچرخه سواری چند زن جلوگیری شد، موج رسانه‌ای علیه آزادی دوچرخه سواری بانوان در اماکن عمومی به راه افتاد. در همین ارتباط سردار رحیمی فرمانده پلیس تهران نیز از برخورد با بانوان موتورسیکلت سوار و آنهایی که ترک موتور اقدام به کشف حجاب می کنند، خبر داد. حجت الاسلام فاضل میبدی از روحانیون نواندیش حوزه علمیه قم درباره دوچرخه سواری بانوان اعلام کرده است که این کار از نظر اسلام منع شرعی ندارد. آیت الله علم الهدی امام جمعه مشهد روز گذشته در خطبه‌های خود دوچرخه سواری بانوان را مصداق بدن نمایی زنان خواند و اعلام کرد از این کار جلوگیری به عمل خواهد آمد.

 

کیهان لندن در گزارشی تحلیلی با عنوان "پلیس تهران کار مهمتری از مزاحمت برای زنانی که ترک موتورسیکلت می‌نشینند ندارد؟!"، به مطالب زیر پرداخته است:


• بجاى این كارهاى نمایشى، امثال طبرى را دستگیر كنید.


• متاسفانه نوك پیكان پلیس را به سمت مردم گرفته‌اید، نه دشمنان ملت كه واقعیتى است آنقدر تلخ كه انگیزه و امید به آینده را از مردم سلب مى‌كند.


• زور پلیس‌تان به قلدرها نمى‌رسد و فقط براى مردم عادى شاخ و شانه مى‌كشد.


• رئیس پلیس تهران به بانوانى که ترک موتور همسر یا پسرشان سوار مى‌شوند، هشدار داده که با آنها به شدت برخورد خواهد شد که چرا موتور را لمس کرده‌اند.


• پلیس بجای آموزش درباره خطرات استفاده از موتورسیکلت به این شکل و لزوم استفاده از کلاه ایمنی و رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی، فقط به زنان گیر می‌دهد که چرا ترک موتورسیکلت می‌نشینند!


• پلیس توانمند و قدرتمند بجاى این کارهاى چیپ و خجالت‌آور بهتر است امنیت واقعى مردم را تامین کند که روز به روز سرقت و قتل دارد زیادتر مى‌شود.


کانال تلگرامی آموزشکده توانا نیز به نقل از کانال فارسی وزارت امورخارجه امریکا با عنوان"چندین دهه است که رژیم ایران (جمهوری اسلامی) عزت را از زنان سلب کرده است"، به مباحث زیر پرداخته است:


• از حجاب و ازدواج اجباری تا تفکیک جنسیتی در مدارس و سنگسار، رژیم با تلاش تام، حق انتخاب را از زنان سلب و آنها را به انزوا کشانده است. تازه ترین اقدام ج.ا هم مربوط به موتورسواری و دوچرخه سواری زنان است.


• زنان بیگناه ایرانی بخاطر تحقق آزادیهای بنیادی انسانی خود مانند آزادی بیان بطور ناعادلانه توسط رژیم زندانی می شوند.


• رژیم آنچنان محیط نا سالمی برای زنان ایجاد کرده است که آنها حتی در خانه خود نیز احساس امنیت نمی کنند.


• افتخار، متعلق به دختران انقلاب، دختر آبی، پرستارهای بدون دستمزد گیلان، رومیناها و نداهایی است که از زمان ایجاد این رژیم پلید برای حقوق خود جنگیده اند.


• ایالات متحده در کنار مادران و دختران شجاع ایران که خواستار حقوق مساوی، امنیت و احترام هستند، می ایستد.


کیهان لندن همچنین اقدام به بازنشر مصاحبه حجت‌الاسلام فاضل میبدى از نیروهای برجسته جبهه اصلاحات نموده و به نقل از او می نویسد: «در واقع می‌توان گفت قتل رومینا اشرفی و رابطه اینستاگرامی‌اش با مردی جوان اکنون تبدیل به بهانه‌ای شده است برای دوستداران فیلترینگ گسترده اینترنت در ایران تا در قبال این رخداد بسیار تلخ بتوانند سیاست فیلترینگ اینستاگرام را جامه عمل بپوشانند.


فراتر از این، بتوانند ایده‌هایی همچون «هویت آنلاین» یا همان «هویت معتبر» را به پیش ببرند که چند ماه پیش نیز توسط شورای عالی فضای مجازی ابلاغ شد؛ گرچه همانطور که پیش از این در گزارش دیگری نوشته بودیم توان جمهوری اسلامی برای اجرایی‌کردن این ایده نامعلوم است.»

 

موضوع آزادی‌های اجتماعی زنان از طریق رسانه‌های ضدانقلاب به سمتی هدایت شده است که اساس وجود آن مغایر با حجاب اسلامی معرفی می شود. در همین ارتباط این رسانه‌ها تلاش دارند تا قشر مذهبی و روحانیون تاثیرگذار سیاسی در شهرها و استان‌ها را مانع اصلی آزدی بیشتر بانوان معرفی نمایند. این رسانه‌ها با برجسته کردن سخنان ائمه جمعه و واعظان دینی در سراسر کشور سعی دارند تا دوقطبی سنتی مذهبی و مدرنیته را در برابر هم قرار دهند. موضوع دوچرخه سواری بانوان و اجازه موتورسیکلت سواری در حال حاضر دو محور اصلی ضدانقلاب برای هجمه علیه حجاب و عفاف و همچنین ازدی زنان در جامعه است. از طرفی رسانه‌های اصلاح‌طلب حامی دولت قصد دارند تا دولت را در این زمینه موافق با اعطا ازادی به زنان در امور این چنینی نشان داده و نبود اختیارات کافی برای تصمیم گیری در این زمینه را عامل اصلی رعایت نشدن حقوق بانوان عنوان نمایند.

 

موضوع دوچرخه سواری و موتورسواری بانوان و ورود آنان به استادیوم‌های ورزشی بهانه‌ای دست رسانه‌های ضدانقلاب است تا از این طریق با فشار بر ج.ا مرزهای اجرای قانون اساسی در داخل کشور را جابه‌جا نمایند. همچنین این رسانه‌ها عقب ماندگی فرهنگی پس از انقلاب را دلیل محدودیت بانوان در جامعه معرفی می نمایند و از این طریق سعی دارند تا کمپین‌هایی با موضوع نه به حجاب اجباری و حق ازادی بانوان را دوباره راه اندازی نمایند. نکته مهم تر فضاسازی این رسانه‌ها در امر حجاب و ازادی زنان در رسانه‌های مختلف جهان است تا دولت‌های غربی و اروپایی را وادار به واکنش و ایجاد اهرم فشار بر علیه جمهوری اسلامی نمایند. تصویر سازی غلط و همراه با ظلم و تبعیض در موضوع حقوق زنان می تواند وجهه ایران را نیز به عنوان کشوری آزاد و دارای نظامی جمهوری محور تخریب نماید. پیش بینی می شود که این جریان رسانه‌ای در اینده به دنبال احیا کمپین‌های دختران انقلاب و چهارشنبه‌های سفید با تمرکز بر نشر حداکثری در فضای مجازی باشد.

ارسال نظرات
پرونده ویژه
عناوین برگزیده
آخرین اخبار